Over praktica specialisten

Praktica Specialisten Uw specialist in schoonmaak

Door de jarenlange ervaring met vloeren kan Praktica u het beste advies geven als het gaat vloeronderhoud, behandeling en bescherming. Om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor u als bedrijf wordt er op afspraak gewerkt en van te voren een proefstuk gemaakt op de locatie. Dit houdt in dat ter plekke bekeken wordt wat de beste behandelmethode is en wordt dit gedemonstreerd op een stuk van de te behandelende vloer. Zo kunt u zien wat de behandeling aan resultaat gaat opleveren en kan er een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van de behandeltijd.

Korte lijnen, scherpe prijzen

De schoonmaakkwaliteit die wij leveren krijgt u tegen een marktconforme prijs. Wij maken offertes op basis van aangenomen werk waarin precies staat wat wij voor u gaan doen. U weet waar u aan toe bent en komt nooit voor onverwachte —dure— verrassingen te staan. Interesse of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hoge kwaliteit

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze contracten zijn helder, zonder kleine lettertjes die voor onprettige verrassingen kunnen zorgen. U weet precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Het bewijs zit in het resultaat op de werkvloer. Die hoge kwaliteit wordt door onze klanten doorverteld, en daar zijn we trots op.

Flexibiliteit en Vakmanschap

Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.